Onze aanpak is gericht op ontwikkeling.

Zorgboerderij Winschoten bestaat uit een team dat ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen met een beperking of langer durende problemen. En soms kan dit ook een combinatie van beide zijn. Wij werken met een unieke aanpak waarbij de paarden een belangrijke rol innemen.
Wij onderscheiden ons doordat de begeleiding die wij aanbieden ontwikkelingsgericht is. Onze aanpak stimuleert de innerlijke kracht van iedereen. Deze visie sluit geen mensen buiten, maar nodigt ze uit zich te ontwikkelen tot zelfbewuste persoonlijkheden, die weten wie ze zijn, wat ze kunnen én wat ze de wereld te bieden hebben.

Spreekt deze aanpak jou aan en zit je nog met specifieke vragen?

Bellen met medewerker.

Verbazingwekkend de positieve ontwikkeling te zien van de cliënten, deze wordt veroorzaakt niet door eerst aan de mentale balans, maar juist meer aan de lichamelijke balans te werken.

Geschoolde medewerkers.

Het team, de begeleiders van Zorgboerderij Winschoten,  is zeer divers (HBO werk-, opleidings- en denkniveau). Elke begeleider heeft specifieke kennis en kunde. Samen geeft dat een schat aan vaardigheden en ervaring op veel gebieden, waardoor wij begeleiding en zorg kunnen geven die perfect aansluit bij de individuele behoeften van het kind. Bij ons gaan we uit van wat jóuw kind nodig heeft en passen we de manier van hulp aan op je kind, in plaats van slechts te kijken naar de diagnose. Een diagnose is het uitgangspunt, meer niet. Wij kijken naar je kind met in achtneming van de diagnose en maken daarbij gebruik van de methode die Colette de Bruin heeft ontwikkeld.

Wil je hier meer over weten of kennismaken met ons team?

Bellen met medewerker.